Despre noi

Total Dent este clinica stomatologica ce isi propune sa ofere clientilor sai atat un ambient modern si relaxant cat si servicii premium adaptate nevoilor fiecaruia dintre pacienti.
Clinica Total Dent reuneste o echipa de medici stomatologi cu studii specializate, o experienta vasta si participari la cursuri si evenimente nationale si internationale.

Experienta de peste 17 ani
Gama completa de servicii stomatologice
Plata in rate
Tehnologie de ultima generatie
Pacienti fericiti

Tehnologie

Laserul stomatologic Epic X Biolase

Laserul cu dioda EPIC X este un dispozitiv chirurgical si terapeutic aflat in avangarda tehnologiei. Cea mai recenta inovatie cu laser de la BIOLASE. Mai mult decat un laser de tesut moale, extinde tratamentele si ROI cu modul de albire sau modul exclusiv „Terapia Durerii”.

  • Cel mai bine absorbit de hemoglobina si oxyhemoglobina decat alte lungimi de unda
  • Taie tesuturile moi eficient si fara necroza!

Citeste mai mult

Parteneri

Clinica Total Dent a fost intotdeauna orientata catre parteneriate cu companii de succes, sustinand impreuna performanta printr-un zambet sanatos.
Le oferim partenerilor nostri un pachet de servicii stomatologice pentru fidelizarea angajatilor.

Cariere

Alatura-te echipei Total Dent!

Suntem o echipa de oameni profesionisti, pozitivi, pasionati de ceea ce facem si vrem sa fim cei mai buni. Folosim tehnologie performanta, de ultima generatie si incurajam oamenii sa invete si sa se dezvolte alaturi de noi.

Cautam specialisti care dau dovada de spirit de echipa, integritate si perseverenta, orientati catre pacienti si nevoile acestora.

Te invitam sa descoperi oportunitatile pe care Total Dent ti le ofera pentru a-ti atinge obiectivele profesionale!

Trimite-ne un email pe office@totaldent.ro cu CV-ul tau impreuna cu o scrisoare de intentie si denumirea postului pentru care doresti sa aplici.

* prin transmiterea CV-ului dvs, va exprimati acordul cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal ( Politica GDPR ) a Total Dent.

Programeaza-te online in doar cateva secunde

urmand ca echipa noastra sa va contacteze in cel mai scurt timp posibil.