Despre noi

Total Dent este clinica stomatologica ce isi propune sa ofere clientilor sai atat un ambient modern si relaxant cat si servicii premium adaptate nevoilor fiecaruia dintre pacienti.
Clinica Total Dent reuneste o echipa de medici stomatologi cu studii specializate, o experienta vasta si participari la cursuri si evenimente nationale si internationale.

Experienta de peste 17 ani
Gama completa de servicii stomatologice
Plata in rate
Tehnologie de ultima generatie
Pacienti fericiti

Tehnologie

Sistem CEREC CAD / CAM

Tehnologia CEREC CAD/CAM reprezintă cea mai modernă și precisă metodă de restaurare / reconstrucție dentară la nivel mondial. Sistemul poate realiza într-o singură vizită la stomatolog: amprenta dentară digitală (fără mulaj); frezarea lucrării dentare necesare; finisarea lucrării. Medicul stomatolog iți poate cimenta lucrarea în cursul aceleiași zile.

CEREC CAD CAM depășește orice altă tehnologie existentă prin rapiditatea și acuratețea cu care contribuie la realizarea pieselor protetice (punți dentare, coroane, fațete, încrustații sau pivoți). Tehnologia CEREC CAD CAM si-a câștigat supranumele „One hour dentistry”, fiind considerată o noutate în domeniul stomatologiei.

Citeste mai mult

Laser stomatologic Waterlase iPlus 2.0

Laserul stomatologic Waterlase iPlus 2.0, de generația a 4-a, taie și dezinfectează țesuturile, rezultând operații mai rapide, cu mai putină sângerare, cu un confort sporit pentru pacient și cu o perioadă de recuperare mai scurtă. Explicația este interacțiunea puternică, unica, a sistemului patentat de pulverizare a apei și a aerului YSGG, care taie și modelează țesuturile țintă (gingie, piele, dinte și os) fără contact, căldură, vibrații sau presiune.

Vizita la clinica stomatologica Total Dent  poate fi confortabilă și nu mai are nimic traumatizant, deoarece prin folosirea laserului pentru aproape toate tipurile de tratamente și operații stomatologice are loc diminuarea durerii, datorită faptului că dintele nu se mai supraîncălzește. În cele mai multe cazuri se folosește fără anestezie si înlocuiește cu succes turbina dentară clasică.

CONFORT PENTRU COPII! Efectul anestezic ce poate fi obținut cu ajutorul laserului generează un confort psihologic fantastic pentru copii sau pentru persoanele anxioase.

Citeste mai mult

Laserul stomatologic Epic X Biolase

Laserul diodă EPIC™ X este un dispozitiv chirurgical și terapeutic de avangardă care încorporează tehnologie de ultimă generație. Singurul laser cu lungime de undă de 940 nm care a obținut aprobarea FDA-SUA și care poate fi folosit pentru 3 tipuri de tratamente: țesut moale, albirea dinților și biostimulare / terapia durerii.

În chirurgia țesuturilor moi EPIC™ X oferă un control precis la tăiere, produce hemostază (oprirea sângerării) iar intervenția este confortabilă și rapidă pentru pacient.

În terapia durerii, EPIC™ X a dezvoltat un control eficient al parametrilor importanți, care elimină temporar durerile minore din regiunea maxilo-faciala.

EPIC™ X este soluția ideala și una dintre cele mai rapide pentru albirea dinților. Se pot obține între 4 și 6 nuanțe de alb, într-o singură ședință de albire pentru întreaga dantură.

EPIC™ X este singurul laser dezvoltat de BIOLASE exclusiv pentru stomatologie, fiind cea mai recentă inovație în acest domeniu.

Citeste mai mult

Microscop Leica M320 Advanced II

Microscopul Leica M320 este construit să răspundă unei game largi de cerințe din stomatologie datorită, în principal, opticii de înaltă calitate, a nivelului de mărire reală crescut și a LED-ului luminos cu temperaturi de 5500K – 6500K (lumina zilei).

Calitatea imaginii și puterea de mărire ajuta medicul stomatolog să facă diferențierea clară între țesutul sănătos și cel cariat sau la identificarea fisurilor din dentină, smalț sau plombe.

Citeste mai mult

Ortopantomograf digital Orthophos SL 3D

Ortopantomograful Digital 2D/3D tip Orthophos SL reprezintă o reala inovație în domeniul stomatologiei și ajută, atât medicul stomatolog, cât și pacientul, să identifice și alte probleme care pot exista la nivelul cavitații bucale. Iată câteva exemple: dinți supranumerari sau dinți care nu au erupt încă; fracturi sau fisuri osoase; chisturi sau abcese; afecțiuni ale sinusurilor; afecțiuni ale articulațiilor etc.

Radiografiile, tomografiile sau CBCT-urile dentare oferă informații complementare esențiale pentru ca un medic stomatolog să poată stabili un diagnostic corect și complet.

În clinica Total Dent se pot efectua mai multe tipuri de radiografii dentare: radiografii retro-alveolare sau intra-orale, radiografii panoramice sau extra-orale, tomografii dentare sau CBCT-uri dentare etc. Datorită progresului tehnologic, claritatea și precizia radiografiilor este astăzi excelentă, iar dozajul de raze X la care un pacient este expus a scăzut enorm.

Radiografiile realizate în clinica Total Dent se trimit pacienților în format electronic, prin e-mail.

Citeste mai mult

Aparat de radiologie intra – orala Heliodent Plus Dentsply Sirona

Medicul stomatolog stabilește un diagnostic corect și complet pentru fiecare pacient pe baza examinării / consultației clinice directe și a informațiilor oferite de radiografia dentară.

Total Dent utilizează unul dintre cele mai performante aparate de radiologie intra-dentară, Heliodent Plus Dentsply Sirona, care emite foarte puține radiații și care oferă informații relevante și de o calitate superioară, în legătură cu prezența cariilor, dimensiunile și calitatea țesutului osos în care sunt fixați dinții, prezența unor infecții, corectitudinea și rezultatele tratamentelor realizate anterior sau rapoarte cu structurile anatomice importante (sinusuri, maxilare, canal mandibular etc).

Medicul stomatolog va propune tratamentul și va planifica etapele de realizare a lucrărilor și intervențiilor dentare în funcție de toate aceste informații, iar aparatul de radiologie intra-orala reprezintă piesa centrală în cadrul activității zilnice de diagnosticare și evaluare a fiecărui pacient.

Citeste mai mult

Sistemul VELscope VX – Diagnosticarea cancerului oral

VELscope VX este un sistem de diagnosticare a cavității orale cu scopul de a descoperi din timp anormalitățile mucoasei.

Statisticile legate de cancerul oral arată că rolul sistemului VELscope VX  în diagnosticarea timpurie este foarte important.  De ce? Pentru că doar 50-60% dintre persoanele bolnave de cancer oral reușesc să supraviețuiască o perioada de 5 ani. Procentul poate crește până la 80-90% dacă boala este descoperită și tratată în fază incipientă.

Citeste mai mult

Lampa Philips Zoom WhiteSpeed – Albire dentară profesională

Albul devine mai alb cu 8 nuanțe după tratamentul cu lampa Philips Zoom WhiteSpeed. Procedura durează doar 60 de minute iar sensibilitatea dinților tăi se modifică foarte puțin sau aproape deloc. Poți să pleci încrezător de la stomatolog, cu un zâmbet mai luminos.

Spre deosebire de multe alte sisteme, Philips Zoom WhiteSpeed utilizează o lumină LED brevetată pentru a accelera albirea dinților cu  rezultate maxime în cel mai scurt timp. Albirea profesională a dinților realizată cu Lampa Zoom este 100% sigură: nu are efecte adverse, nu distruge și nu afectează ireversibil smaltul dinților.

Albirea ZOOM este un proces confortabil pentru pacient deoarece degajă puțină căldură iar țesuturile moi sunt protejate.

Efectele albirii rezistă între 1 si 3 ani, în funcție de obiceiurile alimentare ale pacientului și efectuarea regulată a ședințelor de igienizare.

Citeste mai mult

Aparat de inhalosedare Master Flux Plus

Anxietatea sau frica asociate cu vizita la cabinetul stomatologic pot să dispară sau să se transforme într-o stare confortabilă. Clinica Total Dent folosește aparatul de inhalosedare Master Flux Plus  pentru inhalarea unui amestec controlat de oxigen și maxim 70% protoxid de azot, astfel încât pacientul să nu adoarmă.

În esență, inhalosedarea este cea mai sigură metodă de relaxare pentru pacienții care apelează la serviciile medicului stomatolog. Procedura este foarte utilă și medicului, care poate lucra fără stres și fără a pierde timp, chiar și cu minori.

Citeste mai mult

Aparat de anestezie electronică – Quicksleeper 5

Anestezia electronică: fără durere, o singură înțepătură

Quicksleeper 5 este un stilou electronic care realizează eficient și confortabil anestezia dentară, rapid, fără durere și fără eșec. Este folosit pentru toate tipurile de anestezie dentară și este o alternativă modernă la seringile de anestezie tradiționale.

Citeste mai mult

Centrifuga PRF Duo – Tratament cu plasmă

A-PRF (Advanced Platelet Rich Fibrin) este o metodă prin care se obține o membrană gelatinoasă din sângele pacientului, printr-o tehnică specială de centrifugare.

Produsul astfel obținut are un conținut bogat de trombocite, proteine de legare și factori de creștere. Introdus în zona de tratament, acest produs accelerează și stabilizează procesul de vindecare.

Citeste mai mult

Parteneri

Clinica Total Dent a fost intotdeauna orientata catre parteneriate cu companii de succes, sustinand impreuna performanta printr-un zambet sanatos.
Le oferim partenerilor nostri un pachet de servicii stomatologice pentru fidelizarea angajatilor.

Cariere

Alatura-te echipei Total Dent!

Suntem o echipa de oameni profesionisti, pozitivi, pasionati de ceea ce facem si vrem sa fim cei mai buni. Folosim tehnologie performanta, de ultima generatie si incurajam oamenii sa invete si sa se dezvolte alaturi de noi.

Cautam specialisti care dau dovada de spirit de echipa, integritate si perseverenta, orientati catre pacienti si nevoile acestora.

Te invitam sa descoperi oportunitatile pe care Total Dent ti le ofera pentru a-ti atinge obiectivele profesionale!

Trimite-ne un email pe office@totaldent.ro cu CV-ul tau impreuna cu o scrisoare de intentie si denumirea postului pentru care doresti sa aplici.

* prin transmiterea CV-ului dvs, va exprimati acordul cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal ( Politica GDPR ) a Total Dent.

Programeaza-te online in doar cateva secunde

urmand ca echipa noastra sa va contacteze in cel mai scurt timp posibil.