Microscop Leica M320 Advanced II

Microscopul Leica M320 este construit să răspundă unei game largi de cerințe din stomatologie datorită, în principal, opticii de înaltă calitate, a nivelului de mărire reală crescut și a LED-ului luminos cu temperaturi de 5500K – 6500K (lumina zilei).

Calitatea imaginii și puterea de mărire ajută medicul stomatolog să facă diferențierea clară între țesutul sănătos și cel cariat sau la identificarea fisurilor din dentină, smalț sau plombe.

Tipuri de tratamente care pot fi realizate cu microscopul Leica M320:

Datorită aplicabilităților multiple, microscopul poate fi folosit într-o arie largă de specialități stomatologice: endodonție; parodontologie, implantologie și chirurgie OMF; stomatologie restaurativă; protetică și estetică dentară.

Beneficiile utilizării microscopului în tratamentele stomatologice:

  • diagnostic precis datorită acurateții crescute
  • calitatate crescută a tratamentelor datorită nivelului impresionant de detalii
  • rată de succes cu 30% – 40% mai mare față de tratamentul realizat fără microscop
  • facilitează identificarea canalelor radiculare, chiar și a celor obstrucționate sau care prezintă perforații
  • economie de timp printr-o efectuare a tratamentelor într-un număr restrâns de ședințe
  • economie de bani pentru pacient printr-o acuratețe sporită. Este salvat astfel de alte tratamente și implicit, de costuri suplimentare.

Endodonție

Microscopul Leica M320 oferă o vizibilitate foarte bună în cazul cavităților profunde datorită sistemului de iluminare cu LED și permite realizarea unei obturații controlate a rădăcinii dintelui.

De asemenea, facilitează identificarea canalelor radiculare, chiar și a celor obstrucționate sau care prezintă perforații și este foarte util la realizarea tratamentelor de canal și a retratamentelor.

Vizibilitatea foarte bună permite îndepărtarea corpurilor străine din canalul radicular sau îndepărtarea pivoților.

Parodontologie, Implantologie și Chirurgie OMF

Cu ajutorul microscopului Leica se pot folosi tehnici de micro-sutură pentru un rezultat clinic de bună calitate și pentru reducerea traumei asupra țesutului.

Depistarea oricăror leziuni atipice apărute este posibilă datorită vizibilității excepționale.

Stomatologie Restaurativă

Microscopul Leica M320 oferă suport optim pentru identificarea leziunilor carioase din smalț sau dentină și identificarea obturațiilor.

Depistarea și diagnosticarea leziunilor carioase incipiente se face, de asemenea, cu rezultate foarte bune iar marginea leziunii carioase de sub gingie poate fi stabilită cu exactitate.

Protetică și Estetică

Pentru protetică și estetică dentară, este foarte utilă precizia pe care microscopul Leica M320 o oferă la prepararea bonturilor pregătite pentru aplicarea fațetelor, coroanelor sau punților.

Vizibilitatea foarte bună contribuie la verificarea adaptării marginale corecte a lucrării protetice, chiar și în cazul celor mai mici preparații iar lezarea țesuturilor adiacente este evitată cu ușurință.

Microscopul Leica M320 este utilizat în aproape toate tratamentele stomatologice, chiar dacă cel mai adesea este folosit în endodonție.

Datorită performanțelor optice remarcabile ale microscopului, care asigură o mărire de până la 25 de ori, medicul dispune de informații suplimentare, observând astfel detalii imposibil de perceput cu ochiul liber. Acest fapt a dus, în cele mai multe cazuri, la salvarea unor dinți a căror soluție medicală inițială fusese extracția lor.

Programați-vă online în doar câteva secunde

urmând ca echipa noastră să vă contacteze în cel mai scurt timp posibil.