Aparat de anestezie electronică – Quicksleeper 5

Anestezia electronică: fără durere, o singură înțepătură

Quicksleeper 5 este un stilou electronic care realizează eficient și confortabil anestezia dentară, rapid, fără durere și fără eșec. Este folosit pentru toate tipurile de anestezie dentară și este o alternativă modernă la seringile de anestezie tradiționale.

Beneficiile utilizării anesteziei electronice în tratamentele stomatologice:

Chiar și anestezierea cu succes prin tehnicile tradiționale locale de anestezie are efecte secundare negative, cum ar fi anestezia limbii, perioada de funcționare modificată atunci când vorbim, mâncăm și consumăm și amorțirea colaterală a țesuturilor moi în timpul căreia țesuturile anesteziate pot fi traumatizate prin mușcarea sau arderea cu lichide calde.

Anestezia electronică este ideală atât pentru pacient cât și pentru medicul stomatolog: este nedureroasă, funcționează imediat, nu eșuează, nu dă o senzație de amorțire și nu sunt necesare injecții linguale sau palatine suplimentare.

Nu există efecte secundare postoperatorii, o singură injecție putând anestezia până la 8 dinți astfel încât mai multe zone pot fi tratate în aceeași ședintă.

Programați-vă online în doar câteva secunde

urmând ca echipa noastră să vă contacteze în cel mai scurt timp posibil.