Lampa Philips Zoom WhiteSpeed – Albire dentară profesională

Albul devine mai alb cu 8 nuanțe după tratamentul cu lampa Philips Zoom WhiteSpeed. Procedura durează doar 60 de minute iar sensibilitatea dinților tăi se modifică foarte puțin sau aproape deloc. Poți să pleci încrezător de la stomatolog, cu un zâmbet mai luminos.

Spre deosebire de multe alte sisteme, Philips Zoom WhiteSpeed utilizează o lumină LED brevetată pentru a accelera albirea dinților cu  rezultate maxime în cel mai scurt timp. Albirea profesională a dinților realizată cu Lampa Zoom este 100% sigură: nu are efecte adverse, nu distruge și nu afectează ireversibil smalțul dinților.

Albirea ZOOM este un proces confortabil pentru pacient deoarece degajă puțină căldură iar țesuturile moi sunt protejate.

Efectele albirii rezistă între 1 și 3 ani, în funcție de obiceiurile alimentare ale pacientului și efectuarea regulată a ședințelor de igienizare.

Factorii care influențează culoarea dinților:

Între factorii care influențează culoarea dinților, cei mai importanți sunt cei genetici și cei determinați de stilul de viață al fiecăruia. Dinții persoanelor, care consumă regulat lichide cu pigmenți puternici (cafea, vin roșu etc), care fumează și care nu au o igienă orală constant corectă,  vor intra într-un proces de îngălbenire și vor avea un aspect neîngrijit, chiar nesănătos.

Stomatologii din clinica Total Dent evaluează toți acești factori și stadiul de îngălbenire al dinților, pentru a recomanda tratamentul de albire profesională astfel încât pacientul să fie extrem de mulțumit de rezultatele acestuia.

Înainte de efectuarea unui tratament de albire profesională este obligatoriu ca pacientul să efectueze o ședință completă de igienizare (detartraj, periaj profesional, air flow).

Pașii tratamentului de albire profesională cu lampa Philips Zoom Whitespeed:

Prima etapă constă în desensibilizarea dinților și stabilirea nuanței de culoare de la care se pornește procesul de albire. Totodată, medicul stomatolog va face o evaluare a rezultatului la care se poate ajunge în urma tratamentului.

Albirea profesională cu lampa ZOOM:

După ce este pregătit, pacientului i se aplică un strat uniform de gel, iar apoi medicul activează Lampa Zoom pentru albire. Această procedură se poate efectua în 4 ședințe de câte 15 minute fiecare până la obținerea nuanței dorite de către pacient.

Cât timp durează efectul tratamentului de albire cu Lampa Zoom?

Perioada de timp în care dinții își vor păstra nuanța obținută în urma tratamentului este influențată de stilul de viață, alimentația pacientului, tabieturile și igiena orală.

Fumatul, cafeaua, mâncărurile și băuturile, care au în compoziție pigmenți puternici, au un efect negativ asupra culorii obținute în urma tratamentului.

După ce s-a ajuns la nuanța dorită, medicul stomatolog va aplica un gel post-tratament pentru a proteja smalțul și pentru a reduce sensibilitatea dinților.

Tratamentul de albire profesională nu este recomandat în următoarele cazuri:

  • Femei însărcinate sau cele care alăptează
  • Persoane care au gingii și dinți sensibili
  • Pacienți care au retracție gingivală, smalț erodat sau care au carii
  • Persoane care nu au împlinit încă vârsta de 16 ani, deoarece dantura lor încă nu este dezvoltată complet

IMPORTANT!

Înainte de efectuarea tratamentului de albire profesională cu lampa Philips Zoom White Speed este necesară o consultație amănunțită. Medicul stomatolog este singurul care poate stabili dacă albirea este recomandată.

Programați-vă online în doar câteva secunde

urmând ca echipa noastră să vă contacteze în cel mai scurt timp posibil.