Laser stomatologic Waterlase iPlus 2.0

Laserul stomatologic Waterlase iPlus 2.0, de generația a 4-a, taie și dezinfectează țesuturile, rezultând operații mai rapide, cu mai putină sângerare, cu un confort sporit pentru pacient și cu o perioadă de recuperare mai scurtă. Explicația este interacțiunea puternică, unică, a sistemului patentat de pulverizare a apei și a aerului YSGG, care taie și modelează țesuturile țintă (gingie, piele, dinte și os) fără contact, căldură, vibrații sau presiune.

Vizita la clinica stomatologică Total Dent  poate fi confortabilă și nu mai are nimic traumatizant, deoarece prin folosirea laserului pentru aproape toate tipurile de tratamente și operații stomatologice are loc diminuarea durerii, datorită faptului că dintele nu se mai supraîncălzește. În cele mai multe cazuri se folosește fără anestezie și înlocuiește cu succes turbina dentară clasică.

CONFORT PENTRU COPII! Efectul anestezic ce poate fi obținut cu ajutorul laserului generează un confort psihologic fantastic pentru copii sau pentru persoanele anxioase.

Waterlase iPlus 2.0 produs de Biolase este ultima tehnologie stomatologică fără durere și cea mai complexă în domeniu prin aplicațiile și beneficiile deosebite pe care le are, utilizându-se în toate specialitățile stomatologiei. Poate fi folosit la desensibilizarea suprafețelor sensibile ale rădăcinilor dar și la dezinfecția canalelor radiculare în tratamentele endodontice (crește prognosticul pe termen lung al dinților cu patologii severe).

Cu Waterlase iPlus 2.0 se îndepărtează cariile dentare cu durere diminuată datorită faptului că dintele nu se mai supraîncălzește.

Are aplicații și rezultate foarte bune în parodontologie (profilaxia afecțiunilor parodontale, dezinfecția și tratarea pungilor parodontale prin metode non-invazive, nedureroase) și este foarte util pentru incizia țesuturilor moi.

Mai este folosit la tratamentul periimplatitelor, albirea dinților, depigmentare sau biostimulare / biomodulare.

Waterlase iPlus 2.0 aduce avantaje consistente în tratamentele / intervențiile stomatologice, cele mai importante fiind:

  • timp de intervenție redus
  • proceduri minim invazive
  • recuperare postoperatorie rapidă
  • edem redus
  • traumatism redus
  • durere diminuată
  • sângerare redusă
  • inlocuiește turbina dentară clasică
  • confort psihologic

Total Dent oferă posibilitatea pacienților săi de a beneficia de avantajele tehnologiei laser pentru peste 50 de afecțiuni.

Tratamentele laser sunt sigure pentru orice tip de pacient (diabetic, cu patologie cardiacă, imunodeprimați etc) și de orice vârstă, de la nou născuți (frenectomii) și până la cei mai vârstnici.

Există dovezi care sugerează că energia luminii, dată de lungimea de undă și densitatea de putere corespunzătoare, au capacitatea de a spori vindecarea prin biostimulare și regenerare celulară.

Programați-vă online în doar câteva secunde

urmând ca echipa noastră să vă contacteze în cel mai scurt timp posibil.