Aparat de inhalosedare Master Flux Plus

Anxietatea sau frica asociate cu vizita la cabinetul stomatologic pot să dispară sau să se transforme într-o stare confortabilă. Clinica Total Dent folosește aparatul de inhalosedare Master Flux Plus  pentru inhalarea unui amestec controlat de oxigen și maxim 70% protoxid de azot, astfel încât pacientul să nu adoarmă.

În esență, inhalosedarea este cea mai sigură metodă de relaxare pentru pacienții care apelează la serviciile medicului stomatolog. Procedura este foarte utilă și medicului, care poate lucra fără stres și fără a pierde timp, chiar și cu minori.

Utilizarea aparatului de inhalosedare în tratamentele stomatologice generează un confort sporit, atât pentru pacient cât și pentru medic. În același timp, colaborarea dintre medicul stomatolog și pacient este mult îmbunătățită. Efectul de relaxare se încheie în aproximativ 10 minute de la oprirea aparatului de inhalosedare. Pacientul va reveni la starea normală, putându-și relua majoritatea activităților, imediat după terminarea tratamentului (este contraindicat condusul autovehiculelor în ziua în care s-a efectuat tratamentul).

Inhalosedarea nu este recomandată: în cazurile în care pacienții au urmat sau urmează și alte tratamente antidepresive; în cazul pacienților cu infecții ORL sau în cazul femeilor însărcinate.

Deasemenea, inhalosedarea nu ar trebui folosită în cazul pacienților cu trecut în adicții / dependențe, a celor care nu au discernământ sau a celor care suferă de imunodepresie, hipotensiune arterială

Tehnica inhalosedării a fost utilizată pentru prima dată în Statele Unite ale Americii în anii ’50 și a început să fie folosită și în Europa la sfârșitul anilor ‘90.

Această tehnică a fost extrem de bine primită de milioane de pacienți deoarece reprezintă o metodă sigură, care nu dezvoltă vreun efect secundar.

Programați-vă online în doar câteva secunde

urmând ca echipa noastră să vă contacteze în cel mai scurt timp posibil.